woensdag 3 april 2013

Meerdaagse Eindgroepen

Dinsdag 2 april zijn de leerlingen van de eindgroepen vertrokken voor een meerdaagse schoolreis naar Oosterhout. Omdat de overgang van wintertijd naar zomertijd sommigen nog parten speelde vertrok de groep iets te laat richting het zonnige Brabant. Allereerst bezoeken ze een Kaasboerderij. 
Na ontvangst op het erf van de boerderij, gaan we richting de stallen.
Na een bezoek aan de stallen, gaan we de ontvangstruimte in,waar we een video over kaasmaken bekijken . Tijdens de video kunnen jullie genieten van een beker melk of karnemelk.
Na de film gaan we naar de kaasmakerij . De rondleiding wordt beëindigd in de winkel, waar geproefd kan worden van verschillende kazen , die daar gemaakt worden.

Links staan de koeien







We waren uiteindelijk anderhalf uur te vroeg hier. We zijn eerst gaan zwemmen, daarna hebben we ons in de huisjes geïnstalleerd en 's avonds pizza gegeten.  Na het eten een speurtocht gedaan en voetbal gekeken en boodschappen gedaan om vandaag nasi te maken. 

lekker in het zonnetje
Pizza's eten

Woensdag 3 april
Sommige leerlingen stonden vannacht al om half vijf onder de douche. Het is niet helemaal zeker of dat komt omdat Marja snurkt. Nu aan de taart voor Tims verjaardag. Van Harte Tim!!